Programma:

KLAZIENAVEEN – Mediq Apotheek gaat zich vestigen in de voormalige supermarkt van Plus in Klazienaveen.

Het pand wordt ingrijpend verbouwd. Op dit moment worden de handen flink uit de mouwen gestoken, want het is de bedoeling dat in oktober de deur wordt geopend voor het publiek.

“Het initiatief voor een nieuw multifunctioneel gezondheids- en dienstencentrum in het centrum van het grootste buitendorp van de gemeente Emmen is genomen door Mediq Apotheken en Icare”, vertelt woordvoerder Gé Gieles van DPG Vastgoed BV in Lisse. “In principe is 1250 vierkante meter ruimte beschikbaar met zo’n 60 eigen parkeerplaatsen voor de deur.”

“In eerste instantie gaan we aan de slag om te proberen om minimaal 750 vierkante meter te verhuren. De invulling kan variëren van aanbieders in de gezondheidszorg tot dienstverlenende instanties als gemeente en woningbouwcorporaties. Mediq Apotheek is de eerste gebruiker. We hopen dat meerdere belangstellenden snel gaan volgen.”

Het plan is ontworpen door architect Albert Poelman van architectenbureau Rabbers & Poelman in Emmen. Vorige week werd een informatiebijeenkomst gehouden. Tal van uitgenodigde zorg verlenende en aanverwante instanties waren van de partij en zij werden met behulp van artist impressies en tekeningen bijgepraat.

“De reacties waren erg enthousiast”, blikt Gieles terug. “Met name de centrale ligging en de goede bereikbaarheid van het pand en niet te vergeten het reduceren van de kosten door gezamenlijk gebruik te maken van aanwezige voorzieningen werden positief ontvangen.”

Project: Gezondheidscentrum

Locatie: Klazienaveen

Opdrachtgever: DPG Vastgoed BV

Bekijk overzicht